Maaltijdservice Ramillies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ramillies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Ramillies? Door gebruik te maken van deze website bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Warm geleverd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €5,25 per keer. Genieten van Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Spaghetti Carbonara? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijddienst in Ramillies profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
ReactieBetaalbaar en smaakvol
Postcode1367
Prijs per maaltijd€5,23
Maaltijd-topperRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ramillies

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Ramillies. Neem bijv. populaire services als Colruyt of HelloFresh. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en slagerijen. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze website kan u daardoor de bezorgers gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u dieetwensen zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Ramillies? Ook dan bent u welkom! Meer en meer traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ramillies. Een goede vervanger voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als koffieroomcups en halvarine. Normaal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Ramillies vergelijken

Af en toe profiteren van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Ramillies? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit meerdere opties die voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen of Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ramillies. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ramillies voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4.
 • Een daghap aan huis als Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €7,5.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bosintang, een gezonde salade en een toetje als Chocolade mousse als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ramillies regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welk type opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De menu’s worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsVeg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne en Gepaneerde kipstukjes. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: om de 3 dagen. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert uw energie en levenslust. De warme schotel is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, zoutarm of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Ramillies. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente