Maaltijdservice Orbais

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Orbais voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Orbais? Dankzij onze tool ontdekt u supersnel alle services in de buurt! Warm geleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,60 per maaltijd. Smullen van Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten en Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdendienst in Orbais profiteert u van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeentePerwez
Recensie100% vers bereid
Postcode1360
Prijs per gerecht€5,29
Populaire maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Orbais

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Orbais. Neem interessante services als Meal-Story en Viangro. Maar ook lokaal bestaan er prima initiatieven en restaurants. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kunt u de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Orbais? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Orbais. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheideneservices voorzien in een speciale boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als rauwe ham of slagroom. Gewoonlijk zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Orbais vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Orbais? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een groot aantal seniorenmaaltijden die matchen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina treft u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Perwez. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs uitstekende bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Orbais voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van elementen als de organisatie, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenworst Spinazie Puree vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,35.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Watergruwel om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Perwez voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Stamppot knolselderij met rucola

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Orbais bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Doorgaans doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Dieet Hamburger Witloof Aardappelen en Kipfiletstukjes met kerriesaus, doperwten en witte rijst. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Orbais. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit