Maaltijdservice Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u moeiteloos alle organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,25 per maal. Genieten van Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Gekarameliseerde witlof? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes krijgt u complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWaals Brabant
GemeentePerwez
BeoordelingZelf eenvoudig opwarmen
Postcode1360
Prijs per maaltijd€5,28
Geliefde maaltijdRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes. Denk dan aan interessante bedrijven als Ekomenu of Aldi. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante instanties en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door z’n eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men gelijk broodnodige boodschappen als appels en rijstepap. Doorgaans kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die matchen met uw wensen en mogelijke allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus? Via onze vergelijker ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Perwez. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door zaken als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is er al voor €5,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix wordt al bezorgd vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Erwtensoep kan je kopen vanaf €6,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Yoghurt/perzik mousse als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Perwez voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Varkensfilet in jus met koolraap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden vaak geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kalkoenlapje met Provençaalse jus, aardappelpuree, broccoli à la crème en Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, zoutarm, gemalen, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Malèves-Sainte-Marie-Wastinnes. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit