Maaltijdservice Geest-Gérompont-Petit-Rosière

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geest-Gérompont-Petit-Rosière voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Geest-Gérompont-Petit-Rosière? Middels onze vergelijker treft u eenvoudig alle services die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,50 p.p. Aan tafel voor Bloemkoolsoep of Kip Op Grootmoeders Wijze? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdendienst in Geest-Gérompont-Petit-Rosière beschikt u over verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
ReactieMet dieetmaaltijden
Postcode1367
Prijs per gerecht€5,34
Maaltijd-topperKipfilet in piri piri saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Geest-Gérompont-Petit-Rosière

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Geest-Gérompont-Petit-Rosière. Denk aan erkende bedrijven als Traiteur Goossens en Delhaize. Maar ook in de buurt bestaan er interessante initiatieven en restaurants. Iedere partij onderscheidt zich door een “eigen” manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Geest-Gérompont-Petit-Rosière? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs in België worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geest-Gérompont-Petit-Rosière. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Daarmee haalt u gelijk praktische of verse producten als koffie en huzarensalade. Dikwijls gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Geest-Gérompont-Petit-Rosière vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Geest-Gérompont-Petit-Rosière? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele soorten maaltijden die kloppen met uw situatie voedingspatroon. Denk maar aan Kippenbout Met Appelmoes En Puree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Aan de hand van deze website vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Ramillies. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geest-Gérompont-Petit-Rosière voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng bestelt u vanaf €6,8.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Witte tomatensoep, iets te drinken en een toetje als Cranachan om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kipschnitzel
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Uiensoep
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Geest-Gérompont-Petit-Rosière aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk populaire maaltijdservices en kies er een. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services hebben een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Dieet Kippenworst Spinazie Puree of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen. Hiermee ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of juist vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Geest-Gérompont-Petit-Rosière. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit