Maaltijdservice Gérompont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gérompont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Gérompont? Door middel van onze tool vindt u moeiteloos alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,20 per persoon. Genieten van Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen of Dieet Hamburger Witloof Aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Gérompont hebt u toegang tot voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteRamillies
ErvaringAltijd bereikbaar
Postcode1367
Prijs per gerecht€5,35
Nummer 1-maaltijdPastaschotel: kip met broccoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gérompont

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Gérompont. We hebben het over erkende services als Ekomenu of Smartmat. Maar ook lokaal bestaan er verscheidene partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze pagina kunt u derhalve de bezorgers probleemloos met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Gérompont? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gérompont. Een redding voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers voorzien in een nuttige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende krijgt u zonder moeite de boodschappen zoals afbakbroodjes of leverkaas. Meestal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Gérompont vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Gérompont? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Neem nu Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Hieronder vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ramillies. Bekijk goed het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gérompont voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kip Kerriesaus Met Rijst kunt u al bestellen vanaf €4,65.
 • Vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie is er al voor €3,5.
 • De daghap voor ouderen als Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen is er al vanaf €6,6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Koude vruchtensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Crème brûlée als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Ramillies voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Sperziebonen
 • Groentensoep
 • Lekkerbekje
 • Kiptajine
 • Maaltijdsalade met kip en avocado

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gérompont aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst wat voor opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Controleer goed het assortiment, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dit door te bellen, via de papieren bestellijst of via de iPad. De gerechten worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er vaak een menulijst van zo’n 20 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst en Spinaziestamppot. Op die manier zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. De warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of juist koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gérompont. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit