Maaltijdservice Poppel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Poppel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Poppel? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €4,90 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Penne vier kazen, uitgebakken spekjes en Varkensvlees in satésaus met nasi goreng? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Poppel krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRavels
ErvaringGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode2382
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,96
Vaak bestelde maaltijdTortellini gevuld met kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Poppel

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Poppel. Denk aan grote services als Smartmat en/of Home Cuisine. Ook binnen de gemeente zien we allerlei organisaties en vrijwilligersorganisaties. Elke optie onderscheidt zich door z’n eigen productaanbod en voorwaarden. Met behulp van deze website kunt u derhalve de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Poppel? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Poppel. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende haalt men snel de boodschappen zoals volle melk of slagroom. Meestal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Poppel vergelijken

Af en toe profiteren van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Poppel? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een hoop mogelijkheden die voldoen aan uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat te denken van Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen of Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree? Hieronder vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Ravels. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Poppel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,35.
 • Een warme dagschotel als Schelvis in Dijon-mosterdsaus wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Courgettesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Slagroom om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Ravels voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot spitskool met kaas
 • Reepjes kippenvlees in jus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Kippensoep met vermicelli
 • Zalmfilet in mosterdsaus

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Poppel bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort seniorenmaaltijd klopt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsGroenteschotel en Varkens-groenteschotel. Hierdoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Poppel. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit