Maaltijdservice Weelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Weelde? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,30 per gerecht. Aan tafel voor Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Varkensfilet in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijddienst in Weelde hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteRavels
ErvaringOok voor diëten
Postcode2381
Maaltijd prijs€5,95
Maaltijd-topperHeldere boerengroentesoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Weelde

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Weelde. Neem interessante bezorgers als Yumbel en/of 0. Ook in de gemeente zelf ontstaan er interessante leveranciers en slagerijen. Elke service heeft weer z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door deze pagina kan u de bedrijven snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Weelde? Ook dan bent u welkom! Legio cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weelde. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt men zonder moeite de supermarktartikelen als koffiepads of halfvolle melk. Normaliter gratis bezorgd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Weelde vergelijken

Liefhebber van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Weelde? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn allerlei bezorgmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Genieten van de lekkerste gerechten als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Via onze vergelijker vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Ravels. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig zout proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weelde voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool is verkrijgbaar vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne is er al voor €4,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Eieromelet in kaassaus is beschikbaar vanaf €6,4.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Erwtensoep, extra groenten en iets lichts zoals Vlaflip achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Ravels voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Stamppot koolraap met appel
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Pompoensoep met vermicelli
 • Groentesoep met balletjes
 • Omelet in champignonsaus

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Weelde regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de aanbieders geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u wekelijks opnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dit per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De seniorenmaaltijden worden in de regel geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Dieet Kippenbout Perziken Puree en Boerenkool, rundergehakt. Zo krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten eten volgens een strikt dieet. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over zoutarm, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Weelde. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit