Maaltijdservice Remicourt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Remicourt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Remicourt? Geholpen door deze pagina bekijkt u overzichtelijk alle bezorgers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal met jus en hutspot of Kippenvlees in kerriesaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Remicourt hebt u toegang tot complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteRemicourt
ReactieGeen doorlopende verplichting
Postcode4350
Maaltijd prijs€5,34
Vaak gekozen maaltijdVerse waldorfsalade

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Remicourt

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Remicourt. Bijvoorbeeld belangrijke services als Colruyt en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende partijen en speciale eetpunten. Elke partij hanteert zijn eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Remicourt? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Remicourt. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Diverse firma’s hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt u moeiteloos verse of handige boodschappen als huishoudelijke artikelen of kaas extra belegen blaarkop. Doorgaans gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Remicourt vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Remicourt? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze seniorenmaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wat dacht u van Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree en Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie? Op deze pagina bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Remicourt. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelenbeoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Remicourt voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door aspecten als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Kervelsoep kunt u al bestellen vanaf €5,3.
 • Vriesverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hutsepot Met Rookworst En Spek wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Minosoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Mokka ijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Remicourt voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Spinaziestamppot, omelet
 • Kippenbout. Bonne femme
 • Heldere vermicellisoep
 • Varkens-groenteschotel
 • Kipfilet mosterdsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Remicourt aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor categorie opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners hebben een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men direct een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. Uw bestelling wordt vaak geleverd aan huis door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met grofweg 15 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Spaghetti Bolognese Kaas of Rundergehaktballetjes in saus. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: wekelijks. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. De warme schotel is heel belangrijk. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Remicourt. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente