Maaltijdservice Voroux-Goreux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voroux-Goreux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Voroux-Goreux? Door middel van deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle services die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,60 per maaltijd. Aan tafel voor Reepjes kippenvlees in jus en Zalmfilet in botersaus? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Voroux-Goreux smult u weer van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteFexhe-Le-Haut-Clocher
Reactie100% vers bereid
Postcode4347
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,14
Maaltijd-topperGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Voroux-Goreux

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Voroux-Goreux. Denk aan populaire aanbieders als Colruyt en Aldi. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij verschillende instellingen en wijkrestaurants. Iedere leverancier biedt een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door onze vergelijker kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Voroux-Goreux? Dat hoeft niet erg te zijn! Best veel traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voroux-Goreux. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse firma’s beschikken over een speciale boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval bestelt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals gekookte achterham en kwark. In de regel kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Voroux-Goreux vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Voroux-Goreux? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die aansluiten bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen? Aan de hand van deze website treft u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voroux-Goreux voor ouderen wijken nogal af. De prijs heeft te maken met bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €6,3.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Kalfsblanket Tomatensaus Prinsessen Puree is verkrijgbaar vanaf €3,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot kunt u al bestellen vanaf €5,65.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Phở, een stukje fruit en iets fris zoals Aardbeien mousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Raapstelen stamppot
 • Chinese wokschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Voroux-Goreux regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk type thuismaaltijd past bij uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Let goed op het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor thuis worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. In het aanbod van diepvries kan men kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Prei a la creme en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, natriumarm, zoutarm, gemalen of misschien koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Voroux-Goreux. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit