Maaltijdservice Freloux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Freloux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Freloux? Geholpen door deze pagina treft u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een thuismaaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €4,90 per keer. Flink uitpakken met Kalkoen in witlofschotel met kaassaus of Witlofschotel met ham? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Freloux profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLuik
GemeenteFexhe-Le-Haut-Clocher
ReactieVol vitaminen en mineralen
Postcode4347
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,11
Nummer 1-maaltijdKick Through Spaghetti

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Freloux

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Freloux. Denk dan aan erkende services als Prego en/of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende initiatieven en restaurants. Iedere organisatie biedt een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daardoor de leveranciers op uw gemak naast elkaar zetten. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Freloux? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Freloux. Perfect voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval bestelt men probleemloos praktische of verse producten als leverkaas en rauwe ham. Doorgaans gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Freloux vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Freloux? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die aansluiten bij uw eisen en eventuele dieet. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree? Aan de hand van deze website ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Freloux voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel bestelt u vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Hollands pannetje van varkensvlees met rabarbercompote en aardappelpuree bestelt u vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Irish Coffee mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Wokgroenten teriyaki
 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Spaghetti bolognese
 • Hutspot met hachee

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Freloux aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor categorie opwarmmaaltijd aansluit op uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele leveranciers bieden een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Meestal kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De menu’s worden in algemene zin bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng. Daardoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Freloux. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit