Maaltijdservice Noville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Noville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Noville? Geholpen door deze website bekijkt u snel en simpel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per keer. Ouderwets genieten van Naturel-pannenkoek en Hachee met rode kool en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Noville profiteert u van verse maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

ProvincieLuik
GemeenteFexhe-Le-Haut-Clocher
BeoordelingBelangrijke voedingsstoffen
Postcode4347
Gemiddelde kosten€5,12
Vaak bestelde maaltijdKruudmoes met gortepap

mealhero-aanbieding

Vers bereidde maaltijden aan huis in Noville

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Noville. Neem populaire bezorgers als Viangro of Meal-Story. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder heeft weer een eigen manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze pagina kunt u derhalve de bedrijven op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Noville? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Noville. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Meerdere services hebben ook een speciale boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men probleemloos belangrijke boodschappen als filet americain of koffiekoeken. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Noville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Noville? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn diverse menu’s die in lijn zijn met uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Wat te denken van Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel en Penne Vier Kazen Spinazie & Tomaat? Hieronder bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbieder Aanbod Informatie Bestellen
Koelvers
Vriesvers
Nu met slimme stomer
BEKIJK PROEFPAKKET

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Noville voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met zaken als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen is er al voor €4,25.
 • Een warme daghap voor senioren als Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €5,95.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Venkelsoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Vlaflip na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Fexhe-Le-Haut-Clocher voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kipfilet mosterdsaus
 • Shoarma met zuurkool
 • Schnitzel pepersaus
 • Varkenssteak in jus
 • Kip-groenteschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten.

Maaltijden levering aan huis in Noville bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire services werken met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Vaak kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje en Vissticks met groenten. Daardoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of juist veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Noville. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit