Maaltijdservice Buissonville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buissonville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Buissonville? Via onze vergelijker doorzoekt u probleemloos alle organisaties die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,85 per gerecht. Smullen van Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie en Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Buissonville smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
ReactieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode5580
Maaltijd prijs€5,29
Geliefde maaltijdGebonden kerrie-champignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Buissonville

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Buissonville. Neem bijv. landelijke organisaties als 15Gram en/of 0. Maar ook lokaal ontwikkelen zich prima aanbieders en sociale voorzieningen. Elke optie heeft weer een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kunt u dus de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Buissonville? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buissonville. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders bieden ook een extra boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier bestelt men zonder moeite de supermarktartikelen als grillworst of afwasmiddel. Veelal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Buissonville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Buissonville? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit relatief veel type aanbieders die overeenstemmen met uw wensen voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Rochefort. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buissonville voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd komt tot stand door elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Tomatensoep Met Balletjes kunt u al bestellen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel kunt u al laten bezorgen vanaf €4,75.
 • Een warme dagschotel als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Vissoep, een extra salade en iets fris zoals Yoghurt om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aspergesoep met zalm
 • Verse waldorfsalade
 • Stamppot boerenkool
 • Verse worst in jus
 • Nasi babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Buissonville regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk professionele maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsHete Bliksem met een speklapje en Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met glutenvrij, gemalen, lactosevrij, zoutarm of koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Buissonville. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit