Maaltijdservice Han-Sur-Lesse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Han-Sur-Lesse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Han-Sur-Lesse? Middels onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,90 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten of Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Han-Sur-Lesse hebt u toegang tot complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
RecensieGemakkelijk opwarmen
Postcode5580
Gemiddelde kosten€5,31
Meest gekozen maaltijdKip tikka massala, basmatirijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Han-Sur-Lesse

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Han-Sur-Lesse. Neem belangrijke leveranciers als Prego en/of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei instanties en zorginstellingen. Elke optie wordt bestempeld door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Geholpen door onze tool kan u de leveranciers eenvoudig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Han-Sur-Lesse? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Han-Sur-Lesse. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een premium boodschappendienst voor bejaarden. Op die manier koop men gelijk de supermarktartikelen als grillworst of hagelslag. In de regel kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Han-Sur-Lesse vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Han-Sur-Lesse? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop menu’s die kloppen met uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Rochefort. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig complete bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Han-Sur-Lesse voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara wordt al bezorgd vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin is er al voor €4,65.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Pastaschotel is er al vanaf €6,8.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Dulce de leche als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Shoarma met zuurkool
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Witlof ovenschotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Han-Sur-Lesse aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangeraden aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, spinazie à la crème en Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan glutenvrij, gemalen, natriumarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Han-Sur-Lesse. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit