Maaltijdservice Eprave

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eprave voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Eprave? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u probleemloos alle leveranciers die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €3,75 per keer. Genieten van Drumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst en Slavink in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdendienst in Eprave profiteert u van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteRochefort
ErvaringLekker en persoonlijk
Postcode5580
Gemiddelde prijs€5,3
Maaltijd-topperViergroentenstamppot, gehaktbal

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Eprave

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Eprave. Bijvoorbeeld landelijke services als Colruyt of Dienstenthuis.be. Ook binnen de gemeente bestaan er prima instanties en zorginstellingen. Elke optie biedt zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgdiensten rustig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Eprave? Er is gelukkig een alternatief. Veel cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eprave. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals brood of jonge kaas. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Eprave vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Eprave? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit allerlei maaltijdservices die kloppen met uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Rochefort. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen smaakvolle bereide gerechten met veel groenten en weinig zout uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eprave voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree is er al voor €5,25.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is er al voor €3,8.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenshaasoester met vleesjus, aardappelpuree, gemengde groenten is beschikbaar vanaf €7,4.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Roomsoep, een extra salade en een toetje als Poire belle Hélène om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Rochefort voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Bami babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eprave bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type opwarmmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste leveranciers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Meestal kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 20 gerechten. Bij diepvries kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is vers op maat een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni of Sucade Hollandaise. Handig, want zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Via de menulijsten kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De microgolf-maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, gemalen en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Eprave. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit