Maaltijdservice Duisburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Duisburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Duisburg? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per maaltijd. Genieten van Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst en Varkensvlees met appel in saus? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Duisburg krijgt u heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteTervuren
BeoordelingGebalanceerde maaltijden
Postcode3080
Prijs per gerecht€6,8
Vaak gekozen maaltijdBurpee Chicken

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Duisburg

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Duisburg. U kunt denken aan veel gekozen bezorgers als Prego of Carrefour. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Iedere aanbieder hanteert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u dus de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Duisburg? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Duisburg. Een uitkomst voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Diverse firma’s faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier bestelt men direct de boodschappen zoals vlokken of crackers. Gewoonlijk gratis bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Duisburg vergelijken

Houdt u van een voedzame diepvriesmaaltijd in Duisburg? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele type aanbieders die aansluiten bij uw situatie voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes en Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Tervuren. Let ook goed op het proefpakket. Gewoonlijk kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Duisburg voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kipgyros Rijst is beschikbaar vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Beef Squats kunt u al bestellen vanaf €6,05.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Venkelsoep, iets te drinken en iets fris zoals Cranachan als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Tervuren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Top-5 bereide maaltijden

 • Stoofpotje rundvlees
 • Gestoofde spitskool
 • Andijvie a la creme
 • Kip korma, rijstmix
 • Hutspot, rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Duisburg aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor ouderen worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in april 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsBoe­ren­kool­stoof met ei of Varkensvlees, erwten, aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen of wellicht veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Duisburg. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit