Maaltijdservice Saint-Georges-Sur-Meuse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Georges-Sur-Meuse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Georges-Sur-Meuse? Dankzij onze tool ontdekt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,25 p.p. Flink uitpakken met Verse worst in jus en Cordon Bleu met groenten? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Saint-Georges-Sur-Meuse beschikt u over voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteSaint-Georges-Sur-Meuse
ErvaringProefbestelling mogelijk
Postcode4470
Prijs per maaltijd€5,43
Meest gekozen maaltijdPannenkoekenschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Saint-Georges-Sur-Meuse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Georges-Sur-Meuse. U kunt denken aan interessante firma’s als Foodbag en Wink. Ook in de gemeente zelf zijn er prima partijen en wijkrestaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels onze tool kan u daarom de services overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Georges-Sur-Meuse? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Georges-Sur-Meuse. Een redding voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men eenvoudig de boodschappen zoals halfvolle melk of jong belegen kaas. Dikwijls gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Saint-Georges-Sur-Meuse vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Saint-Georges-Sur-Meuse? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn allerlei maaltijdservices die voldoen aan uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Denk maar aan Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Dieet Noors Vispannetje Fijne Kruiden Puree? Onderstaand vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Saint-Georges-Sur-Meuse. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Georges-Sur-Meuse voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend hangt af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel bestelt u vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten vindt u vaak al vanaf €4.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Drumsticks met vleesjus, wilde rijst, witte kool en kerriesaus kunt u al bestellen vanaf €6,25.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Avocadosoep, een extra salade en een dessert als Tiramisu om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Saint-Georges-Sur-Meuse voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Stukjes rundvlees in jus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Kick Through Spaghetti
 • Gepaneerde kipnuggets

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Georges-Sur-Meuse bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies er een. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders kan dat via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De (warme) maaltijden wordt meestal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Gentse Waterzooi of Zalmfilet in mosterdsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Saint-Georges-Sur-Meuse. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit