Maaltijdservice Saint-Nicolas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Nicolas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Nicolas? Middels deze pagina bekijkt u gemakkelijk alle aanbieders in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per keer. Aan tafel voor Slavink in jus met stamppot snijbonen of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Saint-Nicolas ontvangt u verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuik
GemeenteSaint-Nicolas
RecensieVlaamse + Buitenlandse keuken
Postcode4420
Prijs per gerecht€5,39
Geliefde maaltijdSpinazie a la creme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Saint-Nicolas

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Nicolas. U kunt denken aan belangrijke leveranciers als Traiteur Goossens of Wink. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich tal van initiatieven en zorginstellingen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van dieetwensen zoals bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Nicolas? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd 200 gram groente
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Nicolas. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse leveranciers bieden ook een speciale boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men snel de boodschappen zoals desem bol spelt en ontbijtkoek. In de regel zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Nicolas vergelijken

Liefhebber van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Saint-Nicolas? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit meerdere opties die voldoen aan uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Tomatensoep Met Balletjes of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Hieronder vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Saint-Nicolas. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Nicolas voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette bestelt u vanaf €4,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni is er al vanaf €6,35.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Gazpacho, een stukje fruit en een dessert als Tiramisu mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Saint-Nicolas voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kibbeling met kruidendip
 • Ertwensoep met rookworst
 • Gepaneerde kipschnitzel
 • Zalmfilet in botersaus
 • Gebonden goulashsoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Nicolas bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met om en nabij de 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Bami goreng met kipsaté en Knoflookgarnalen. Daardoor zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 2 wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm of wellicht koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Saint-Nicolas. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente