Maaltijdservice Grâce-Hollogne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grâce-Hollogne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Grâce-Hollogne? Door gebruik te maken van onze vergelijker vindt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per maal. Genieten van Tongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Grâce-Hollogne profiteert u van complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLuik
GemeenteGrâce-Hollogne
RecensieSpeciaal proefpakket
Postcode4460
Gemiddelde prijs€5,42
Geliefde maaltijdJumping Jack Salmon

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Grâce-Hollogne

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Grâce-Hollogne. Denk aan landelijke bedrijven als Yumbel en/of Wink. Maar ook in de buurt ontstaan er prima leveranciers en speciale eetpunten. Elke partij onderscheidt zich door een eigen keuken en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze tool kan u daardoor de firma’s op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u voorkeuren als o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Grâce-Hollogne? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden ze gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grâce-Hollogne. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services voorzien in een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als afwasborstel en halfvolle yoghurt. Gewoonlijk gratis mee bezorgd wanneer u dat wil.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Grâce-Hollogne vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Grâce-Hollogne? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop opties die rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Neem nu Fish-Sticks Tomatensaus Met Puree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Onderstaand ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Grâce-Hollogne. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grâce-Hollogne voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van elementen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes is beschikbaar vanaf €6,6.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Phở, een stukje fruit en voor de volledigheid een Soesje om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Grâce-Hollogne voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Zalmfilet in mosterdsaus
 • Erwtensoep met rookworst
 • Asperge beenham schotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Rundvlees in tijmsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Grâce-Hollogne bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Kijk goed na het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote leveranciers hebben een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een lokale leverancier in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsZalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Zodoende zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten eten volgens een strikt dieet. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of juist veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Grâce-Hollogne. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente