Maaltijdservice Ans

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ans voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ans? Met behulp van deze pagina doorzoekt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,30 per maal. Flink uitpakken met Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree of Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Ans ontvangt u ambachtelijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLuik
GemeenteAns
ErvaringOnline betalen of automatisch
Postcode4430
Prijs per gerecht€5,4
Meest gekozen maaltijdGestoofde spitskool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Ans

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de omgeving van Ans. Bijvoorbeeld interessante partijen als Foodbag of Spar. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van instellingen en slagerijen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. D.m.v. onze tool kunt u dus de firma’s op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er menu-voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Ans? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ans. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders voorzien in een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als gebraden gehakt en koffiekoeken. Dikwijls kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Ans vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Ans? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende thuismaaltijden die matchen met uw situatie en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Gentse Waterzooi of Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Ans. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ans voor ouderen variëren nogal. De prijs komt tot stand door o.a. de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje vindt u vaak al vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel wordt al bezorgd vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, extra groenten en om het compleet te maken Vanille ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ans voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

 • Provincie: Luik
 • Gemeente: Ans
 • Postcode: 4430

Geliefde bereide maaltijden

 • Erwtensoep met rookworst
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Bami goreng met kipsaté
 • Koninginnesoep met kip
 • Bami, quorn, satésaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ans regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de website. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 30 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaststaand menu per dag. Soms is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kruudmoes met gortepap of Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 3 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Diverse senioren of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Ans. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente