Maaltijdservice Juprelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Juprelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Juprelle? Middels onze tool achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties in de buurt! Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,20 per persoon. Aan tafel voor Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Macaroni met ham, kaas en tomatensaus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijddienst in Juprelle geniet u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteJuprelle
BeoordelingVeilig betalen (ideal + incasso)
Postcode4450
Gemiddelde menuprijs€5,41
Maaltijd-topperKip Andorra schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Juprelle

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Juprelle. Neem landelijke leveranciers als Delhaize en Yumbel. Maar ook lokaal kunt u terecht bij verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf heeft zo een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u de aanbieders op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Juprelle? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Juprelle. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s bieden ook een extra boodschappendienst voor senioren. Hierdoor krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals salades of komijnekaas. Niet zelden kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Juprelle vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Juprelle? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden diverse mogelijkheden die overeenstemmen met uw eisen voedingspatroon. Denk maar aan Kalkoenfilet Bordelaisesaus Wortelen Aardappelen of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Aan de hand van deze website treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Juprelle. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig vet uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Juprelle voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenbout Perziken Puree vindt u vaak al vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een warme dagschotel als Varkens-groenteschotel kan je kopen vanaf €6,4.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Bamisoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Watergruwel om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Juprelle voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Omelet in champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Gemengde groenteschotel
 • Gestoofde lamsschouder
 • Varkenssaucijs in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Juprelle regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk professionele maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote verstrekkers geven een spotgoedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met circa 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Hierdoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of gehandicapten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, zoutarm, natriumarm, lactosevrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Juprelle. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente