Maaltijdservice Baudour

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Baudour voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Baudour? D.m.v. deze website achterhaalt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €3,90 per maal. Aanschuiven voor Hutspot, hachee of Spitskoolschotel met aardappelpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Middels de maaltijdendienst in Baudour profiteert u van voedzame maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSaint-Ghislain
ReactieZoutarm of glutenvrij
Postcode7331
Gemiddelde kosten€6,32
Geliefde maaltijdTomatensoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Baudour

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de buurt van Baudour. Denk aan interessante bedrijven als Smartmat of 0. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante initiatieven en zorginstellingen. Iedere service wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u dus de bedrijven gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u voorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Baudour? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Hierdoor blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Baudour. Een goede vervanger voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal services voorzien in een extra boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt u moeiteloos belangrijke boodschappen als afbak donker meergranen broodjes en salades. Normaal kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Baudour vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Baudour? Of zoekt u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit velerlei thuismaaltijden die passen bij uw uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool of Witte Pens Met Rodekool En Puree? Hieronder achterhaalt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Saint-Ghislain. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Baudour voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van zaken als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij is er al vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipgyros Rijst vindt u vaak al vanaf €5,5.
 • Een warme dagschotel als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kan je kopen vanaf €5,95.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Courgettesoep, een extra rauwkostsalade en een toetje als Panna cotta om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Saint-Ghislain voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Gele rijst
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Baudour aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u supersnel opnieuw bestellen. Meestal doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt veelal tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus of Kibbeling in dillesaus, babyworteltjes en aardappelpuree. Daardoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of juist koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Baudour. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit