Maaltijdservice Blaton

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Blaton voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Blaton? Door middel van deze website vindt u overzichtelijk alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,30. Genieten van Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen of Visschotel met wortel en gebakken aardappel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Blaton smult u weer van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBernissart
RecensieEenvoudig te verwarmen
Postcode7321
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,28
Nummer 1-maaltijdSpaghetti Bolognese, kaas

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Blaton

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in en rondom Blaton. Denk dan aan grote partijen als Colruyt of 15Gram. Ook in deze plaats zelf bestaan er verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke service onderscheidt zich door een heel eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u de bedrijven snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het kiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Blaton? Dat is niet erg! Flink wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Blaton. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hanteren ook een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hierdoor haalt men direct praktische of verse producten als beschuit en desembrood rogge. Gewoonlijk gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Blaton vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Blaton? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Hieronder achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Bernissart. Let ook goed op het proefpakket. Steeds vaker kan men voor aantrekkelijke prijzen heerlijke bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Blaton voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een thuisbezorgde daghap als Doperwtensoep kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Schaaldierensoep, iets te drinken en een dessert als Kaiserschmarren om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bernissart voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Gehakt in jus
 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Kippensoep
 • Spinazie à la crème met champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Blaton bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men elke dag nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 30 gerechten. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kipfilet in roomsaus en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd heeft invloed op uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Blaton. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch wanneer er sprake is van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit