Maaltijdservice Pommeroeul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Pommeroeul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Pommeroeul? Middels onze vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle organisaties in uw regio! Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,05 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Zalm in dillesaus of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Pommeroeul hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBernissart
ErvaringGezond, goed en lekker
Postcode7322
Prijs per maaltijd€6,3
Geliefde maaltijdGroentesoep met balletjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Pommeroeul

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Pommeroeul. We hebben het over erkende firma’s als Colruyt of 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en verswinkels. Elke organisatie heeft weer z’n eigen menu en voorwaarden. Middels onze tool kunt u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde wensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Pommeroeul? Geen probleem! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Pommeroeul. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bedrijven hebben ook een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt men probleemloos de supermarktartikelen als toiletpapier of ontbijtspek. Normaliter kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Pommeroeul vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Pommeroeul? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene menu’s die passen bij uw uw voorkeuren en mogelijke allergieën. Wat dacht u van Kipcordon Bleu Appel/Abrikoos Met Puree of Dieet Vol Au Vent Puree? Op deze pagina achterhaalt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en nabij Bernissart. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Pommeroeul voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie is er al voor €5,05.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thenthuk, een stukje fruit en voor de volledigheid een Aardbeien mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Bernissart voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Pommeroeul regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De menu’s worden steeds vaker geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei en Pittige sperzieboontjes. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook vloeibaar, vegetarisch, veganistisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Pommeroeul. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit