Maaltijdservice Harchies

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harchies voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Harchies? Dankzij deze pagina vergelijkt u overzichtelijk alle organisaties die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,40 per gerecht. Ouderwets genieten van Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijddienst in Harchies ontvangt u verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteBernissart
ReactieHeldere instructies
Postcode7321
Prijs per maaltijd€6,29
Geliefde maaltijdKip kerrie ananas schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Harchies

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Harchies. Denk aan populaire aanbieders als Foodbag of Intermarché. Maar ook lokaal bestaan er allerlei initiatieven en zorginstellingen. Elke optie hanteert een heel eigen menu en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals onder andere gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Harchies? Er is een oplossing! Nogal wat traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harchies. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Hierdoor bestelt u probleemloos praktische of verse producten als halfvolle yoghurt of havervlokken. Doorgaans zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Harchies vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Harchies? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die matchen met uw wensen en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Onderstaand bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Bernissart. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harchies voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de leverancier, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Varkensstoofvlees Andijvie En Krielaardappelen vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Vriesverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie bestelt u vanaf €4,95.
 • De daghap voor ouderen als Jumping Jack Salmon kunt u al bestellen vanaf €6,1.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Minestronesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Sinaasappel mousse achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Bernissart voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Rundergoulash
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Erwtensoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Harchies aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De menu’s worden in de regel tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 25 gerechten. Als we het hebben over diepvries kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVarkensvlees in saus en Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen en ook veganistisch, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Harchies. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit