Maaltijdservice Saint-Ghislain

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Ghislain voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Ghislain? Door gebruik te maken van onze tool bekijkt u snel en simpel alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €4,85 per keer. Genieten van Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Saint-Ghislain profiteert u van de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSaint-Ghislain
RecensieNiet duur, wel lekker
Postcode7330
Gemiddelde menuprijs€5,43
Geliefde maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Saint-Ghislain

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Saint-Ghislain. Neem interessante bezorgers als Meal-Story en/of Lidl. Maar ook lokaal ontstaan er verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt zijn eigen aanbod en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de bedrijven eenvoudig naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Ghislain? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Ghislain. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders beschikken over een handige boodschappendienst voor ouderen. In dat geval bestelt u snel verse of handige boodschappen als ontbijtkoek of snoepjes. Normaliter kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Saint-Ghislain vergelijken

Af en toe profiteren van een complete diepvriesmaaltijd in Saint-Ghislain? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden meerdere maaltijdservices die kloppen met uw wensenlijstje en voedingsadvies. Wat te denken van Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Groentesoep Met Balletjes? Op deze pagina vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de omgeving Saint-Ghislain. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs complete bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Ghislain voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipgyros Rijst kunt u al bestellen vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Koolvis, broccoli, kruidenpuree is beschikbaar vanaf €6.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Tom kha kai, extra groenten en om het compleet te maken Poire belle Hélène als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Saint-Ghislain voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spitskoolschotel met aardappelpuree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Roerei met spinazie à la crème

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Ghislain aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. Het eten wordt veelal thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Soms is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten hebben bepaalde dieetwensen. Hierom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over glutenvrij, gemalen, zoutarm, lactosevrij of juist veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Saint-Ghislain. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente