Maaltijdservice Neufmaison

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Neufmaison voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Neufmaison? Via deze pagina vergelijkt u moeiteloos alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdservice, of diepvriesmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per maal. Flink uitpakken met Bloemkool met rundvlees schotel of Moussaka, aubergine, courgette, aardappelschijfjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Neufmaison smult u weer van voedzame maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSaint-Ghislain
Waarom bestellen?Voor ieder wat wils
Postcode7332
Gemiddelde prijs€6,33
Nummer 1-maaltijdMacaronischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Neufmaison

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die bezorgen in Neufmaison. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als HelloFresh of 0. Maar ook op regionaal niveau bestaan er interessante instanties en verswinkels. Iedere partij heeft weer zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van www.maaltijdbutler.be kunt u dus de services snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Neufmaison? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Later wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Neufmaison. Ideaal voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel organisaties hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men moeiteloos de boodschappen zoals toetjes of grillworst. Niet zelden kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Neufmaison vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Neufmaison? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn diverse leveranciers die passen bij uw uw voorkeuren voedingspatroon. Denk maar aan Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree of Macaroni Ham Kaassaus? Verderop achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de gemeente Saint-Ghislain. Bekijk goed het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt een voor een lage prijs voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Neufmaison voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes kunt u al bestellen vanaf €4,7.
 • De daghap voor ouderen als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,7.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bloemkoolsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Chocolade ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Saint-Ghislain voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Top-5 bereide maaltijden

 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Tomatensoep
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Neufmaison aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd klopt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk beschikbare aanbieders en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men gelijk opnieuw bestellen. Vaak doet u dat telefonisch, via een menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden vaak geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree of Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie. Daardoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan natriumarm, gemalen, lactosevrij, zoutarm en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Neufmaison. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit