Maaltijdservice Schelle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schelle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Schelle? Met behulp van onze tool bekijkt u snel en simpel alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per maaltijd. Aan tafel voor Gepaneerde kipnuggets of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Schelle krijgt u complete maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieAntwerpen
GemeenteSchelle
BeoordelingBezorging tot in de keuken
Postcode2627
Gemiddelde kosten€6,2
Geliefde maaltijdBraadworst in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Schelle

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Schelle. Neem grote organisaties als Colruyt en Prego. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verschillende partijen en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt bestempeld door een “eigen” assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van onze tool kan u de firma’s overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Schelle? Er is een oplossing! Legio cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schelle. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Diverse services voorzien in een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval bestelt u snel nuttige boodschappen zoals brood en koffiepads. Meestal gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Schelle vergelijken

Liefhebber van een voedzame diepvriesmaaltijd in Schelle? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Wat te denken van Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree of Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten? Onderstaand vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de regio Schelle. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schelle voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree bestelt u vanaf €3,5.
 • Een daghap aan huis als Grootmoeders kippannetje kunt u al laten bezorgen vanaf €6,1.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Rozenbottelsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Bavarois om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Schelle voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Kipfilet in saus
 • Hutspot, hachee

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Schelle bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices geven een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u gelijk nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Dieet Vol Au Vent Puree of Vissoep. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan glutenvrij, lactosevrij, gemalen, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Schelle. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit