Maaltijdservice Petit-Roeulx-Lez-Nivelles

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles? Via onze vergelijker treft u eenvoudig alle services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,30 per keer. Flink uitpakken met Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes en Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles beschikt u over gezonde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSeneffe
BeoordelingUniek voor senioren
Postcode7181
Gemiddelde menuprijs€6,23
Nummer 1-maaltijdSchnitzel mexico schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in en rondom Petit-Roeulx-Lez-Nivelles. Denk aan veel gekozen services als Colruyt en Meal-Story. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich tal van initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier hanteert een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kunt u de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles? Ook dan bent u welkom! Best veel traiteurs zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men probleemloos praktische of verse producten als appels of afbak donker meergranen broodjes. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die matchen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Neem nu Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen en Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree? Onderstaand ziet u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Seneffe. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree kunt u al bestellen vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree is er al vanaf €7,2.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Witlofsoep, een gezonde salade en een toetje als Vla om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Seneffe voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Garnalensoep
 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Biogarde
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Roeulx-Lez-Nivelles bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een maaltijdservice past bij uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire maaltijddiensten en kies een geschikte. Let goed op het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men direct nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De menu’s worden steeds vaker geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kipfilet in champignonsaus. Ratatouille. Gebakken krieltjes of Gepocheerde koolvisfilet met mosterdsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse senioren of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, glutenvrij, natriumarm en ook vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Petit-Roeulx-Lez-Nivelles. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit