Maaltijdservice Familleureux

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Familleureux voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Familleureux? Door middel van onze tool treft u moeiteloos alle aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,45 per keer. Flink uitpakken met Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Gepaneerde kipnuggets? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Familleureux krijgt u verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSeneffe
RecensieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode7181
Prijs per gerecht€6,21
Vaak bestelde maaltijdSpinaziestamppot, omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Familleureux

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Familleureux. Bijvoorbeeld landelijke services als Delhaize en/of Okay. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van aanbieders en zorginstellingen. Elke leverancier wordt bestempeld door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kunt u de leveranciers gemakkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Familleureux? Dat is niet erg! Veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Familleureux. Perfect voor bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u zonder moeite de boodschappen zoals theekoekjes en koffiecreamer. Vaak kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Familleureux vergelijken

Incidenteel eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Familleureux? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei maaltijdservices die in lijn zijn met uw wensen en eventuele dieet. Neem nu Spaghetti Carbonara en Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Verderop achterhaalt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Seneffe. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan voedzame bereide gerechten met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Familleureux voor ouderen variëren nogal. De prijs is afhankelijk van aspecten als het bedrijf, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al bestellen vanaf €5,45.
 • Een warme dagschotel als Runderlapje met vleesjus, aardappelpuree, rode kool met appel kan je kopen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Erwtensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Pannenkoekjes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Seneffe voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Appelcompote
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Macaroni
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Familleureux bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd rijmt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices hanteren een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. Uw bestelling wordt veelal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Blinde vink, bietjes, aardappelschijfjes in kaassaus en Raapstelen stamppot. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden vaak door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over glutenvrij, natriumarm, gemalen, lactosevrij of eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Familleureux. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit