Maaltijdservice Fayt-Lez-Manage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fayt-Lez-Manage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Fayt-Lez-Manage? Door middel van deze website achterhaalt u probleemloos alle services die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,80 per maal. Aan tafel voor Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree en Kreeftensoep? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijddienst in Fayt-Lez-Manage hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteManage
BeoordelingVetbeperkt
Postcode7170
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,18
Populaire maaltijdMacaroni-gehakt schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Fayt-Lez-Manage

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Fayt-Lez-Manage. Bijvoorbeeld veel gekozen services als HelloFresh of Delhaize. Maar ook lokaal kunt u terecht bij tal van instellingen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door zijn eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het kiezen van een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Fayt-Lez-Manage? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven voedingswaarden onaangeroerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fayt-Lez-Manage. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval haalt u snel belangrijke boodschappen als kaas extra belegen montbeliarde en volle melk. Normaliter kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Fayt-Lez-Manage vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Fayt-Lez-Manage? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze seniorenmaaltijden die aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele dieet. Denk maar aan Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel of Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Manage. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig vet proberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fayt-Lez-Manage voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Linzen Met Varkensvlees, Spek Wortelen Aardappel is er al vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is beschikbaar vanaf €5,05.
 • Een warme daghap voor senioren als Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten bestelt u vanaf €6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Anmitsu om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Manage voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fayt-Lez-Manage bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of online. Uw bestelling wordt in algemene zin tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Savooiekool en Verse rauwkostsalade. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Vriesvers: om de 2 weken.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij en ook vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Fayt-Lez-Manage. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit