Maaltijdservice La Hestre

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in La Hestre voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in La Hestre? Aan de hand van onze tool ontdekt u overzichtelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,25 per gerecht. Aanschuiven voor Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Rundergehaktbal in jus? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in La Hestre geniet u van complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteManage
ReactieVakkundige chefkoks
Postcode7170
Gemiddelde menuprijs€6,19
Vaak gekozen maaltijdVarkensprocureur in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in La Hestre

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van La Hestre. Denk dan aan grote aanbieders als Viangro en/of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en verswinkels. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen assortiment en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kan u daarom de aanbieders rustig op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in La Hestre? Geen probleem! Flink wat cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in La Hestre. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als thee of desem bol spelt. Vaak kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in La Hestre vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in La Hestre? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal opties die kloppen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Spaghetti Carbonara? Op maaltijdbutler.be ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Manage. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in La Hestre voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree vindt u vaak al vanaf €5,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Gehakt Van Rundsvlees Rode Kool Puree kan je kopen vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème wordt al bezorgd vanaf €6,75.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Koude vruchtensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Sundae om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Manage voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Paëlla
 • Spinazie à la crème met champignons

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in La Hestre aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via internet. De gerechten worden veelal geleverd aan huis door een regionale bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaronischotel en Kaasburger Met Spinazie En Puree. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, natriumarm of wellicht vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen La Hestre. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit