Maaltijdservice Arquennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arquennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Arquennes? D.m.v. maaltijdbutler.be achterhaalt u moeiteloos alle bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,75 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundersaucijs in jus met bonne femme en hete bliksem of Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Arquennes profiteert u van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieHenegouwen
GemeenteSeneffe
ReactieOok voor diëten
Postcode7181
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,2
Meest gekozen maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Arquennes

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Arquennes. Neem bijv. erkende firma’s als Dienstenthuis.be of Aldi. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij prima partijen en slagerijen. Elke partij heeft zo een heel eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kunt u dus de bedrijven probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Arquennes? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven structuur en smaak beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arquennes. Perfect voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een handige boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt men snel de supermarktartikelen als schouderham of zuivelproducten. Normaliter gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Arquennes vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Arquennes? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele leveranciers die voldoen aan uw wensen en eetpatroon. U kunt denken aan Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt en Dieet Rundstong Tomatensaus Puree? Op deze pagina bekijkt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Seneffe. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arquennes voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Gentse Waterzooi kunt u al laten bezorgen vanaf €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €3,6.
 • Een daghap aan huis als Minestronesoep kan je kopen vanaf €5,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Veloutésoep, iets te drinken en iets fris zoals Brownie na. Heeft u moeite met de financiën? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Seneffe voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Broccolisoep
 • Witte rijst
 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Arquennes aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders hebben een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men wekelijks opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Spaghetti Bolognese Kaas en Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes. Daardoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan lactosevrij, gemalen, natriumarm, zoutarm of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Arquennes. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit