Maaltijdservice Jemeppe-Sur-Meuse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jemeppe-Sur-Meuse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Jemeppe-Sur-Meuse? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u probleemloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,85 per maaltijd. Ouderwets genieten van Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijddienst in Jemeppe-Sur-Meuse hebt u toegang tot verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuik
GemeenteSeraing
BeoordelingSmaakvol en gezond
Postcode4101
Maaltijd prijs€6,35
Nummer 1-maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Jemeppe-Sur-Meuse

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de buurt van Jemeppe-Sur-Meuse. Bijvoorbeeld veel gekozen bezorgers als Yumbel of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante partijen en restaurants. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. Door middel van onze vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Jemeppe-Sur-Meuse? Ook dan bent u welkom! Flink wat cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jemeppe-Sur-Meuse. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende haalt u zonder moeite praktische of verse producten als vegan gehakt en karnemelk. In algemene zin kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Jemeppe-Sur-Meuse vergelijken

Zoekt u een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Jemeppe-Sur-Meuse? Of prefereert u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze mogelijkheden die matchen met uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Op deze pagina achterhaalt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Seraing. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden bezorgt door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jemeppe-Sur-Meuse voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als de aanbieder, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kan je kopen vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Vegetarische lasagna, spinazie is er al vanaf €5,7.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Uiensoep, een gezonde salade en een dessert als Oranjevla na. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk een subsidie of regeling treffen met de gemeente Seraing voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Kipfilet in jus
 • Omelet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jemeppe-Sur-Meuse bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten bezorgdiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services hebben een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kunt u gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 15 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel aanbieders gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Pannenkoekenschotel en Kip in zoetzure saus. Handig, want zo zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of gehandicapten hebben bepaalde dieetwensen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, lactosevrij, zoutarm, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Jemeppe-Sur-Meuse. Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit