Maaltijdservice Sint-Genesius-Rode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Genesius-Rode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Genesius-Rode? Dankzij deze pagina doorzoekt u overzichtelijk alle firma’s in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: het kan allemaal. Nu al voor €4,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Nasi Indisch rundvlees of Vegetarische omelet, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Genesius-Rode hebt u toegang tot complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Genesius-Rode
Waarom bestellen?Al jarenlang klant
Postcode1640
Prijs per maaltijd€5,48
Geliefde maaltijdLekkerbekje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Sint-Genesius-Rode

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Genesius-Rode. Neem erkende firma’s als Delhaize en/of Delhaize. Echter, ook heel lokaal zien we interessante initiatieven en verswinkels. Iedere organisatie heeft weer zijn eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze tool kan u daardoor de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Genesius-Rode? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Genesius-Rode. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste aanbieders beschikken over een premium boodschappendienst voor senioren. Op die manier krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals leverkaas of palingworst. In algemene zin zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Genesius-Rode vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Sint-Genesius-Rode? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw eisen en eetpatroon. Wat te denken van Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Via onze vergelijker vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de omgeving Sint-Genesius-Rode. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt bezorgd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Genesius-Rode voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus bestelt u vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Thukpa, een extra rauwkostsalade en een dessert als Cranachan om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Genesius-Rode voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Genesius-Rode aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de tablet. De gerechten worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. We hebben het over natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij of koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Genesius-Rode. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit