Maaltijdservice Drogenbos

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Drogenbos voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Drogenbos? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u probleemloos alle organisaties in de buurt! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een dagvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,70 per keer. Aan tafel voor Burpee Chicken en Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Drogenbos geniet u van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteDrogenbos
ErvaringGezond en smaakvol
Postcode1620
Prijs per maaltijd€5,46
Vaak gekozen maaltijdVisstukjes in kruidensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Drogenbos

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Drogenbos. Neem erkende leveranciers als Viangro en/of Intermarché. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante aanbieders en wijkrestaurants. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kan u daarom de leveranciers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er speciale voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Drogenbos? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een aanzienlijk deel van de traiteurs in België zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Drogenbos. Een uitkomst voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een speciale boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als vleeswaren of kruidenkaas. Normaal gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Drogenbos vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Drogenbos? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die in lijn zijn met uw omstandigheden en voedingsadvies. Wat dacht u van Zalmfilet Dillesaus Boontjes Kriel en Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Drogenbos. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig zout testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Drogenbos voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Champignonroomsoep bestelt u vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een daghap aan huis als Bami goreng met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, extra groenten en iets fris zoals Knoedel om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Drogenbos voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Kervelroomsoep
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Nasi goreng
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Drogenbos aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 20 menu’s. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree of Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree. Hiermee krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u deze besteld heeft. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij en ook eiwitrijk, vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Drogenbos. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit