Maaltijdservice Sint-Pieters-Leeuw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pieters-Leeuw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pieters-Leeuw? Via www.maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,05 per persoon. Smullen van Venkelsoep met dille of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdendienst in Sint-Pieters-Leeuw smult u weer van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteSint-Pieters-Leeuw
BeoordelingSmaak valt niet tegen
Postcode1600
Maaltijd prijs€5,45
Vaak bestelde maaltijdAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Leeuw

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Pieters-Leeuw. Neem bijv. belangrijke partijen als Colruyt of Traiteur Goossens. Maar ook lokaal bestaan er tal van organisaties en speciale eetpunten. Elke optie hanteert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van onze tool kan u de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pieters-Leeuw? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pieters-Leeuw. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven bieden ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u eenvoudig belangrijke boodschappen als grillworst of beschuit. Normaliter zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Pieters-Leeuw vergelijken

Incidenteel eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Sint-Pieters-Leeuw? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei mogelijkheden die overeenstemmen met uw situatie en diëten/allergieën. Wat dacht u van Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes of Koolvis Hollandaisesaus Preiroom Krielaardappel? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Sint-Pieters-Leeuw. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig vet proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Leeuw voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Carbonara kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al voor €5,4.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, iets te drinken en een toetje als Dame blanche mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pieters-Leeuw bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire maaltijddiensten en maak een keuze. Check vooral het type maaltijden, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men wekelijks opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden voor ouderen worden standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 25 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsBeef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst en Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree. Hierdoor ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan gemalen, zoutarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Sint-Pieters-Leeuw. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente