Maaltijdservice Galmaarden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Galmaarden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Galmaarden? Geholpen door deze website achterhaalt u eenvoudig alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per maaltijd. Aan tafel voor Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus en Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Galmaarden smult u weer van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteGalmaarden
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode1570
Gemiddelde prijs€5,44
Vaak gekozen maaltijdReepjes kippenvlees in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Galmaarden

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Galmaarden. We hebben het over belangrijke leveranciers als Ekomenu en Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er verschillende aanbieders en verswinkels. Iedere leverancier wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en voorwaarden. Aan de hand van onze vergelijker kan u daarom de services rustig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren zoals bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Galmaarden? Dat is niet erg! Legio traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Galmaarden. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel bezorgers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u moeiteloos de boodschappen zoals ontbijtspek en koffie. Dikwijls gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Galmaarden vergelijken

Houdt u van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Galmaarden? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen? Via onze vergelijker ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Galmaarden. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Galmaarden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen bestelt u vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti Carbonara kunt u al bestellen vanaf €4,3.
 • Een daghap aan huis als Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten is beschikbaar vanaf €5,65.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Crêpe suzette om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Galmaarden voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Spinaziestamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Galmaarden regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie seniorenmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u moeiteloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden altijd aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 15 maaltijden. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Koolvisfilet in mosterdsaus en Kipstukjes in mosterdsaus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan zoutarm, gemalen, lactosevrij, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Galmaarden. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente