Maaltijdservice Daknam

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Daknam voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Daknam? Met behulp van onze tool achterhaalt u overzichtelijk alle aanbieders die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,30 p.p. Smullen van Appelpannenkoek en Spinaziestamppot, braadworst? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Daknam profiteert u van smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLokeren
ReactieWeinig tot geen zout
Postcode9160
Maaltijd prijs€6,27
Populaire maaltijdSpaghetti Napoli

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Daknam

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Daknam. We hebben het over populaire organisaties als Viangro en Okay. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verscheidene partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Uitkomen bij een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Heeft u specifieke wensen als bijv. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Daknam? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Daknam. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals dieetproducten of jam. Meestal kosteloos bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Daknam vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Daknam? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of prefereert u een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop thuismaaltijden die aansluiten bij uw wensen en voedingsadvies. Wat te denken van Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Aan de hand van deze website ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Lokeren. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen vers bereidde bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken vaak niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Daknam voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als het bedrijf, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gentse Waterzooi kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen is er al voor €4,8.
 • Een daghap aan huis als Gepofte aardappels bestelt u vanaf €5,55.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Fasolada, een extra salade en voor de volledigheid een Sinaasappel mousse achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Lokeren voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Spaghetti met broccoli
 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Andijvie a la creme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Daknam bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor maaltijdservice aansluit op uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de populaire leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met om en nabij de 20 gerechten. Bij diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige ouderen of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, glutenvrij, gemalen of wellicht veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Daknam. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit