Maaltijdservice Eksaarde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eksaarde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Eksaarde? Middels deze pagina ontdekt u eenvoudig alle firma’s in uw regio! Tafeltje dekje, of vriesverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €3,70 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng en Gestoofde peertjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Eksaarde beschikt u over vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteLokeren
ErvaringOok voorgerecht en toetje
Postcode9160
Gemiddelde kosten€6,28
Geliefde maaltijdRunderstoofpotje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Eksaarde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Eksaarde. Denk aan populaire services als Foodbag of Wink. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante leveranciers en sociale voorzieningen. Elke service hanteert een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via deze pagina kunt u dus de leveranciers snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren als o.a. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Eksaarde? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eksaarde. Perfect voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Veel firma’s hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo krijgt men direct belangrijke boodschappen als paté en chocolade vla. Normaliter zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Eksaarde vergelijken

Houdt u van een complete diepvriesmaaltijd in Eksaarde? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit vele thuismaaltijden die in lijn zijn met uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt denken aan Kip Dragonsaus Groene Groenten En Aardappelpotje of Spaghetti Bolognese Kaas? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Lokeren. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox smaakvolle bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eksaarde voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kervelsoep is beschikbaar vanaf €4,85.
 • Een warme daghap voor senioren als Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat kan je kopen vanaf €7,25.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Bitterkoekjes mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Lokeren voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Zalmfilet in botersaus
 • Witlofschotel met ham
 • Gebonden goulashsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Gebakken aardappels

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Eksaarde aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let met name op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers hanteren een voordelig proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men direct nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden altijd thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 25 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie en Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over gemalen, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Eksaarde. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit