Maaltijdservice Tielrode

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tielrode voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Tielrode? Door middel van maaltijdbutler.be vindt u snel en simpel alle aanbieders die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,10. Genieten van Gebonden rundvleessoep of Braadworst in jus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdendienst in Tielrode beschikt u over heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteTemse
ReactieProfessionele keuken
Postcode9140
Gemiddelde prijs€6,24
Vaak gekozen maaltijdHamlapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Tielrode

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Tielrode. Denk dan aan erkende services als Traiteur Goossens of Marley Spoon. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei aanbieders en zorginstellingen. Iedere partij biedt een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Tielrode? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tielrode. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders hanteren ook een praktische boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals rauwe ham of eieren. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Tielrode vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Tielrode? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal leveranciers die passen bij uw uw eisen en mogelijke allergieën. U kunt denken aan Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen of Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees? Verderop bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Temse. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tielrode voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de organisatie, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €6,3.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen bestelt u vanaf €4,4.
 • Een daghap aan huis als Gebakken krieltjes kan je kopen vanaf €6,9.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Paprikasoep, een extra salade en een dessert als Vlaflip om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk hulp aanvragen bij de gemeente Temse voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Vissticks met groenten
 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Rundersaucijs in jus
 • Varkensfilet in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Tielrode aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies er een. Controleer goed de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijdservices hanteren een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met plusminus 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is er een keus te maken uit 70+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Lamsvlees in rozemarijnsaus of Varkensfilet in jus. Daardoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een verse maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Tielrode. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit