Maaltijdservice Bazel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bazel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bazel? Door middel van deze website ontdekt u probleemloos alle firma’s in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,10 per persoon. Genieten van Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Bazel hebt u toegang tot heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteKruibeke
RecensieGeen abonnement nodig
Postcode9150
Gemiddelde menuprijs€6,25
Populaire maaltijdWrap kip madras

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Bazel

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Bazel. Denk dan aan erkende aanbieders als Ekomenu of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Elke organisatie heeft zo zijn eigen menu en voorwaarden. Met behulp van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bazel? Er is een oplossing! Veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bazel. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zo koop u gelijk belangrijke boodschappen als afwasborstel of leverworst. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bazel vergelijken

Houdt u van een handige diepvriesmaaltijd in Bazel? Of prefereert u de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die rijmen met uw wensen en mogelijke diëten. Wat te denken van Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Aan de hand van deze website vergelijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Kruibeke. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout uittesten. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bazel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met factoren als de aanbieder, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,4.
Het eten is vaak uit te breiden met o.a. Bouillon, een stukje fruit en iets lichts zoals Haagse bluf om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Kruibeke voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Visburger met groenten
 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Varkenslapjes in jus
 • Raapstelen stamppot

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bazel bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste aanbieders bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 25 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Eendenvlees in zoetzure saus of Schnitzel met jachtsaus en rozemarijn aardappel. Zodoende kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bazel. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit