Maaltijdservice Watermaal-Bosvoorde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Watermaal-Bosvoorde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Watermaal-Bosvoorde? Via onze tool doorzoekt u supersnel alle aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,45 per maal. Ouderwets genieten van Kipfilet in piri piri saus en Boereworst Met Wortelstamppot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Watermaal-Bosvoorde hebt u toegang tot verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieBrussel
GemeenteWatermaal-Bosvoorde
RecensieAantrekkelijke prijzen
Postcode1170
Maaltijd prijs€5,08
Nummer 1-maaltijdSpeklapje in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Watermaal-Bosvoorde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Watermaal-Bosvoorde. U kunt denken aan landelijke bedrijven als Prego en Viangro. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene initiatieven en restaurants. Elke service biedt een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. onze tool kan u daarom de organisaties overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als bijv. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Watermaal-Bosvoorde? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Watermaal-Bosvoorde. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Diverse services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u gelijk nuttige boodschappen zoals eieren en volle yoghurt. Meestal gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Watermaal-Bosvoorde vergelijken

Zoekt u een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Watermaal-Bosvoorde? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei leveranciers die rijmen met uw wensen en voedingsadvies. Wat dacht u van Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen en Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Watermaal-Bosvoorde. Let ook goed op het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Watermaal-Bosvoorde voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes bestelt u vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,45.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Nasi kip saté bestelt u vanaf €5,75.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kerriesoep, iets te drinken en een toetje als Sundae na. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Watermaal-Bosvoorde voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kerriesoep
 • Vissoep
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Vegetarische balletjes in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Watermaal-Bosvoorde bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor type thuismaaltijd matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de aanbieders stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men elke dag een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De menu’s worden veelal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ruwweg 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Neem nou Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel en Wisselmenu Aspergesoep met zalm. Hiermee ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, lactosevrij, gemalen en niet te vergeten vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Watermaal-Bosvoorde. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit