Maaltijdservice Sint-Katelijne-Waver

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Katelijne-Waver voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Katelijne-Waver? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,70 p.p. Genieten van Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree en Gehaktballetjes in uienjus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Sint-Katelijne-Waver smult u weer van de lekkerste maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteSint-Katelijne-Waver
Waarom bestellen?Sociaal betrokken
Postcode2860
Maaltijd prijs€6,3
Populaire maaltijdVissoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Sint-Katelijne-Waver

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de buurt van Sint-Katelijne-Waver. U kunt denken aan interessante services als Viangro en/of Aldi. Maar ook lokaal zien we allerlei aanbieders en verswinkels. Elke partij wordt gekenmerkt door zijn eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als onder andere veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Katelijne-Waver? Dat is niet erg! Legio traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Katelijne-Waver. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zo krijgt u direct belangrijke boodschappen als chocolade en afbakbroodjes. Gewoonlijk zonder bezorgkosten met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Katelijne-Waver vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Sint-Katelijne-Waver? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden? Of zoekt u een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit meerdere bezorgmaaltijden die voldoen aan uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat te denken van Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree of Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij? Op deze pagina vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Sint-Katelijne-Waver. Bekijk goed het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt geen vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Katelijne-Waver voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Spaghetti Bolognese Kaas wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,85.
 • Een thuisbezorgde daghap als Slavink in uienjus kunt u al bestellen vanaf €6,6.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Preisoep, een lekker bijgerecht en een toetje als Yoghurt/perzik mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Katelijne-Waver voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Beste bereide maaltijden

 • Runderlapje in jus
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Pasta kip madras
 • Prei a la creme

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Katelijne-Waver bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het betreft zoutarm, natriumarm, gemalen, glutenvrij of juist vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Sint-Katelijne-Waver. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente