Maaltijdservice Sint-Pieters-Woluwe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Pieters-Woluwe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Pieters-Woluwe? Middels onze vergelijker bekijkt u moeiteloos alle firma’s die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,05 p.p. Ouderwets genieten van Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen en Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Sint-Pieters-Woluwe geniet u van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieBrussel
GemeenteSint-Pieters-Woluwe
BeoordelingProefbestelling mogelijk
Postcode1150
Gemiddelde menuprijs€5,06
Vaak bestelde maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Sint-Pieters-Woluwe

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Sint-Pieters-Woluwe. Denk dan aan grote services als Vlotter of 0. Ook binnen de gemeente zien we allerlei aanbieders en verswinkels. Elke service onderscheidt zich door zijn eigen productaanbod en voorwaarden. Via onze tool kunt u derhalve de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Pieters-Woluwe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs en cateraars zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Pieters-Woluwe. Ideaal voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

De meeste bezorgers bieden ook een premium boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende haalt men eenvoudig belangrijke boodschappen als chocoladevla en koffiekoeken. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Sint-Pieters-Woluwe vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Pieters-Woluwe? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei bezorgmaaltijden die overeenstemmen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Penne Pesto Kip Wokgroenten of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Onderstaand treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Sint-Pieters-Woluwe. Bestel eerst eens een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig uitstekende bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig vet keuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Pieters-Woluwe voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Bloemkoolsoep is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten is er al vanaf €7,15.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Bietensoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Banana split om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Sint-Pieters-Woluwe voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Erwtensoep
 • Pilav
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Varkensfilet in jus met koolraap
 • Kipragout met Parijse wortelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Pieters-Woluwe aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd past bij uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk populaire bezorgservices en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote services hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkopnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 15 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Appelcompote en Gekarameliseerde witlof. Hierdoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Denk aan lactosevrij, glutenvrij, zoutarm, natriumarm of juist vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Sint-Pieters-Woluwe. Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit