Maaltijdservice Sint-Lievens-Houtem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Lievens-Houtem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Lievens-Houtem? Met behulp van onze vergelijker ontdekt u supersnel alle firma’s die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €5,05 per maaltijd. Aan tafel voor Champignonsoep met rundvlees of Aardappelpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Sint-Lievens-Houtem hebt u toegang tot de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Lievens-Houtem
ReactieVoor particulier en zorg
Postcode9520
Gemiddelde kosten€6,68
Nummer 1-maaltijdChampignonsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Lievens-Houtem

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Lievens-Houtem. Neem populaire bezorgers als Smartmat of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene organisaties en restaurants. Elke organisatie biedt een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kunt u de organisaties rustig naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Lievens-Houtem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Lievens-Houtem. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste firma’s hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop u direct nuttige boodschappen zoals broodbeleg of allesreiniger. Normaliter gratis afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Sint-Lievens-Houtem vergelijken

Houdt u van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Lievens-Houtem? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop soorten maaltijden die kloppen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Witte Pens Met Rodekool En Puree of Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen? Onderstaand achterhaalt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Lievens-Houtem. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kan men voor aantrekkelijke prijzen complete bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Lievens-Houtem voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als het bedrijf, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is beschikbaar vanaf €4,9.
 • De daghap voor ouderen als Gepofte aardappels bestelt u vanaf €6.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Avocadosoep, iets te drinken en iets fris zoals Banana split om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Lievens-Houtem voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Stamppot andijvie
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Penne carbonara
 • Alaska-koolvis

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Lievens-Houtem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u eenvoudignieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt meestal thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn of Burpee Chicken. Hierdoor zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het gaat om natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen of juist vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Sint-Lievens-Houtem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal als er iets speelt als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente