Maaltijdservice Sint-Martens-Latem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Martens-Latem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Martens-Latem? Met behulp van deze website doorzoekt u moeiteloos alle leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,55 per keer. Aan tafel voor Wokgroenten of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdendienst in Sint-Martens-Latem hebt u toegang tot complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Martens-Latem
RecensieSnel geleverd
Postcode9830
Gemiddelde kosten€6,84
Nummer 1-maaltijdAardappelgratin

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Sint-Martens-Latem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Sint-Martens-Latem. Denk dan aan grote partijen als Prego en Spar. Maar ook lokaal zien we interessante leveranciers en slagerijen. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van deze website kunt u derhalve de services probleemloos naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren als bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Martens-Latem? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven structuur en smaak gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Martens-Latem. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers hebben ook een extra boodschappendienst voor ouderen. In dat geval haalt u eenvoudig praktische of verse producten als zuivelproducten of dranken. Vaak kosteloos bezorgd tot in de keuken.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Sint-Martens-Latem vergelijken

Af en toe profiteren van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sint-Martens-Latem? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere thuismaaltijden die in lijn zijn met uw situatie en eetpatroon. U kunt denken aan Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Op deze pagina treft u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Martens-Latem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Meestal kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Martens-Latem voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht hangt af van o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al vanaf €5,95.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een daghap aan huis als Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes kan je kopen vanaf €5,5.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Clafoutis als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Sint-Martens-Latem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Runderstoofpotje
 • Pasta carbonara

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Martens-Latem bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste services hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Doorgaans kan dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. Het eten wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 20 maaltijden. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Procureurlapje, bladspinazie, aardappelpuree of Prei-gehaktschotel. Op die manier zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Martens-Latem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente