Maaltijdservice Merelbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Merelbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Merelbeke? Dankzij deze pagina bekijkt u supersnel alle bezorgers die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,05 per maaltijd. Genieten van Koolschotel met gehakt en spek en krielaardappels met peterselie of Rundervink in jus met stamppot broccoli? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Merelbeke geniet u van uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteMerelbeke
BeoordelingSnel in huis
Postcode9820
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,83
Geliefde maaltijdPenne carbonara

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Merelbeke

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de regio van Merelbeke. We hebben het over belangrijke aanbieders als HelloFresh en/of Home Cuisine. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van initiatieven en slagerijen. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er speciale voorkeuren als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Merelbeke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Merelbeke. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende bezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor senioren. Hiermee koop men snel verse of handige boodschappen als gebraden gehakt of biscuits. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Merelbeke vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Merelbeke? Of heeft u liever de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel type aanbieders die aansluiten bij uw omstandigheden voedingspatroon. Neem nu Gebraad Mosterdsaus Spruiten Knolselderpuree of Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en nabij Merelbeke. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Merelbeke voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Macaroni Ham Kaassaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kip Kerriesaus Met Rijst is beschikbaar vanaf €3,5.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Doperwtensoep wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Borsjtsj, extra groenten en een dessert als Watergruwel om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Merelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Bami babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Chili con carne

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Merelbeke bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst wat voor type ouderenmaaltijd in lijn is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met alle verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De seniorenmaaltijden worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger in februari 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 maaltijden. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni of Rundstong Madeirasaus Puree. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Gezond en vers eten stimuleert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met natriumarm, glutenvrij, gemalen, lactosevrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Merelbeke. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente