Maaltijdservice Deurle

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deurle voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Deurle? Met behulp van deze website doorzoekt u probleemloos alle bedrijven die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Kipfilet, appelmoes gekruide gebakken krieltjes of Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Geholpen door de maaltijddienst in Deurle beschikt u over vers bereidde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Martens-Latem
RecensieGezond en heel erg lekker
Postcode9831
Maaltijd prijs€5,93
Nummer 1-maaltijdGehaktballen in uienjus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Deurle

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Deurle. U kunt denken aan veel gekozen bezorgers als Delimeal of Viangro. Ook in deze plaats zelf zijn er prima aanbieders en restaurants. Elke partij heeft weer een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Deurle? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deurle. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen gedaan door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hebben ook een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Zo bestelt men probleemloos belangrijke boodschappen als salades en kaas extra belegen montbeliarde. In de regel gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Deurle vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Deurle? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Neem nu Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Linguine Zalm Met Erwten & Courgette? Via onze vergelijker bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Sint-Martens-Latem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling voedzame bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deurle voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €5,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een warme dagschotel als Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen is er al vanaf €5,55.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een gezonde salade en iets lichts zoals Roomijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Martens-Latem voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Varkenslapje in champignonsaus
 • Tortellini met gehakt en kaas
 • Champignonsoep met rundvlees

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Deurle bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote services geven een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dat door te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De (warme) maaltijden wordt dikwijls geleverd door een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment kan men kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie en Kippenboutje in tuttifrutti, babyworteltjes en gefrituurde aardappelpartjes. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Een warme schotel in de avond is daarbij cruciaal. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Deurle. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij bijvoorbeeld een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit