Maaltijdservice Halmaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Halmaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Halmaal? Geholpen door onze vergelijker ontdekt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,75 per persoon. Smullen van Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Lasagne Bolognese? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Halmaal beschikt u over smaakvolle maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
ReactieGezond, goed en lekker
Postcode3800
Maaltijd prijs€5,5
Nummer 1-maaltijdPastaschotel met spinazie

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Halmaal

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die actief zijn in Halmaal. Bijvoorbeeld populaire bedrijven als Dienstenthuis.be en/of 0. Ook in deze plaats zelf ontstaan er uitstekende organisaties en restaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u bepaalde voorkeuren als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Halmaal? Er kan meer dan u denkt! Best veel traiteurs en cateraars kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Halmaal. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u snel de supermarktartikelen als falafel burger en frisdrank. Veelal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Halmaal vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Halmaal? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit meerdere thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zelf maaltijden online bestellen als Rundstong Madeirasaus Puree of Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard.? Hieronder treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Halmaal voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met o.a. de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Blinde Vink Puree Met Prei kunt u al laten bezorgen vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een warme dagschotel als Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,85.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Komkommersoep, een extra salade en iets lichts zoals Yoghurtijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Macaroni
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Rode bieten met een speklap en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Halmaal aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele leveranciers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u moeiteloos een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden niet zelden bezorgd middels een persoonlijke bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 gerechten. Als we het hebben over diepvries kan men kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas en Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige senioren of hulpbehoevenden eten volgens een bepaald dieet. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over lactosevrij, gemalen, natriumarm, glutenvrij en niet te vergeten eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Halmaal. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit