Maaltijdservice Groot-Gelmen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Groot-Gelmen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Groot-Gelmen? Via www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle bedrijven die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,70 p.p. Ouderwets genieten van Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel en Stoofpotje met peer rundvlees en puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijddienst in Groot-Gelmen hebt u toegang tot verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteSint-Truiden
RecensieHeldere instructies
Postcode3800
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,49
Vaak gekozen maaltijdVegetarische balletjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Groot-Gelmen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Groot-Gelmen. Neem bijv. landelijke leveranciers als Marley Spoon en/of Intermarché. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante instellingen en zorginstellingen. Elke partij levert een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren als eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Groot-Gelmen? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Groot-Gelmen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers hanteren ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier haalt u probleemloos nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen montbeliarde en toetjes. Niet zelden zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Groot-Gelmen vergelijken

Incidenteel eens genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Groot-Gelmen? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of prefereert u een service gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit flink wat leveranciers die overeenstemmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Neem nu Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Aan de hand van deze website ziet u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Sint-Truiden. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker is er een proef-mogelijkheid. U kan ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Groot-Gelmen voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees vindt u vaak al vanaf €3,85.
 • Een daghap aan huis als Chili sin carne kunt u al laten bezorgen vanaf €5,65.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Venkelsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Sint-Truiden voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Witte rijst
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Groot-Gelmen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende leveranciers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Varkenssaucijs in jus. Hierdoor zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Gezond en vers eten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Groot-Gelmen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit